futharkfilm -

Videoblogg #4 - Intervju

10.nov.2010 // KL. 11:04 // Videoblog

Intervjuet i går gikk kjempebra, så vi er veldig spente på hvodan resultatet blir. Når det kommer til innholdet, vet vi ikke hvor stor sak det er tenkt skal bli laget, men litt promotering for oss blir det jo uansett. Vi gikk deretter opp på Opus, hadde et lite møte om hvordan vi ligger ann. Vi har vår første deadline den 25.november og det er ikke lenge til! Konklusjonen ble at vi ligger litt foran skjemaet og det virker som om vi slipper å stresse vanvittig på slutten - og det er bra!

Vi feiret også vår kjære fotograf, Håkon, og teamet var så gavmilde at vi kjøpte en liten presang til anledningen. Dagen avsluttet vi på Lillehammer Bibliotek hvor vi fikk se litt av det som Oskar har redigert hittil. Neste tirsdag blir det studiofotografering som skal foregå, samtidig som at vi skal prøve på noe annet spennende! Følg med!

 

Futhark Film

Musikkvideo!

05.nov.2010 // KL. 13:39 // Videoblog

I tillegg til Ei Min-produksjonen har vi hatt en to-ukers periode med musikkvideo på skolen. Vi fikk lov til å beholde teamet våres nok en gang, samtidig som at vi fikk samarbeide med Jens! Dette prosjektet hadde vi veldig liten tid på, så alt er ikke helt synkronisert med sangen, men håper at den er interessant å se på allikevel.

Vokalist: Jens Obel
Elgitar: Oskar Brandbyge
Bass: Teodor Wedum
Trommer: Runar Romfog

Kamera: Håkon Jørgensen og Vilde Løkken
Redigering: Vilde Løkken

Videoblogg #3 - Innspillingsnatt

30.okt.2010 // KL. 20:16 // Videoblog

Litt av det vi filmet "behind the scenes" gjennom den klade oktobernatten. For å se filmen i HD, trykk her!

Videoblogg #2 - Innspilling

19.okt.2010 // KL. 22:33 // Videoblog

En litt lengre videoblogg enn forrige gang! Dette er altså fra den første innspillingsdagen, 16. oktober. Enjoy!

Videoblogg #1 - Introduksjon

21.sep.2010 // KL. 23:16 // Videoblog

Fikk endelig filma litt "behind the production" idag. Da solbrillene var i boks ordnet vi en liten introduksjon til dere. Enjoi!

hits