futharkfilm -

På toppen av GD folkens!

11.nov.2010 // KL. 23:07 // ProgressDa var saken på nettavisen lagt ut. Artikkelen kan du lese her, og på siden ligger også en ekslusiv liten teaser av filmen (ikke den ordentlige traileren) for de som er ekstra nysgjerrige. Du finner oss også på papirutgaven av GD i morgen! Vi er kjempefornøyde og gleder oss masse til å selv lese saken i morgen! Takk for oss!

 

Futhark Film

Intervju imorgen!

08.nov.2010 // KL. 21:58 // Progress

Kl. 09.00 i morgen tidlig er det oppmøte utenfor GD. Vi skal intervjues til både papir- og nettsak og er veldig spente. Etter intervjuet blir det trolig et lite møte hvor vi skal ta for oss generelle ting; hva vi har gjort, hva som mangler osv. Tiden begynner å bli knapp, det er under 20 dager igjen til deadline og vi jobber så effektivt vi bare kan! En ny oppdatering kommer i morgen.

 

Futhark Film


Bare såvidt begynt

27.okt.2010 // KL. 22:12 // Progress

Vi er herved ferdig med all innspilling. Hele tirsdag formiddag ble brukt til å ta stemningsbilder i skogen og rydde sammen utstyret som om ikke lenge skal leveres tilbake igjen til sin eier.

Ute i skogen hadde vi en liten fotoshoot som skal brukes til noen av plakatene og muligens til et cover. Ved hjelp av Photoshop CS4 skal vi bygge opp en kald og intens stemning som vil kunne gi mottakeren et slags kaldt gufs nedover nakken. For å gi dere et lite innblikk i hvordan bildene skal bli behandlet, legger jeg ut dette eksemplaret som ble gjort på under et minutt ved hjelp av de ulike verktøyene i Photoshop. Det øverste er orginalbildet, og som du sikkert kan se endrer stemningen seg drastisk ved litt justeringer av farger, lys og et lite snev av tåke!

Det at selve filminnspillingen er ferdig, betyr ikke at vi er ferdige. Det gjenstår fortsatt en kjempestor klipping- og redigeringsjobb for Oskar Brandbyge og Runar Romfog. Vetle Hallås har vært en glimrende og flittig regissør, Teodor Wedum en sprudlende og positiv produsent, mens for Håkon Jørgensen, Oskar Brandbyge, Runar Romfog og Vilde Løkken har dette prosjektet bare såvidt begynt!

Videobloggen er litt forsinket grunnet andre forespørsler fra b.l.a GD og Amandus, men er på vei og forventes å være på plass i slutten av uken! Tusen takk til alle som følger oss. Futhark Film

  
"Lue æ godt å ha ra!"

Nærmer oss enden av tunellen!

24.okt.2010 // KL. 17:37 // Progress

Fredag klokken 18.15 møtte teamet nok engang opp i Nordbygda. Vi startet med et lite planleggingsmøte for å oppsummere hvilke mål som skulle nåes i løpet av kvelden og forberedte oss selv både psykisk og fysisk på en lang kveld med mange gjentakelser, kulde og tretthet. Vi skulle ikke gi oss før målene var nådd!

Etter litt rigging av utstyr fortsatte innspillingen av kortfilmen "Ei Min". Vi filmet mange av inne-scenene forrige helg, men selv om vi lå litt i forveien ble vi ikke ferdige med absolutt alle inne-scenene før klokken var nærmere 03.00. Stemningen i gruppa var fortsatt på den positive siden. Vi fikk opp blodsukkeret med litt varm suppe fra Knorr, Red Bull, sjokolade og andre energigivende goder før vi psyket oss nok opp til å bevege oss ut i -7 grader.

Mange av oss, eller.. alle unntatt Oskar var fullt påkledd, men fortsatt tror jeg alle kunne kjenne kulden tære på kroppen etter nesten tre timer i den mørke skogen vi befant oss i. Litt over sju var alt utstyr på plass igjen inne i huset og 07.25 var avreise-tidspunktet til teamet. Kvelden var slitsom, kald og lang, men samtidig vellykket. Vi nærmer oss slutten av årets innspilling og håper på å bli ferdig med råmaterialet innen uken som kommer.

NB! Ny videoblogg kommer ut i løpet av de neste dagene!


Bildet ble tatt før vi fullførte våre siste mål ute i kulden.


Takker nok engang TwentyFour for varme klær, Knorr for varm suppe og teamet for nok en enestående innsats! "Ei Min" er i ferd med å ta form til noe større.

En lang natt i vente

21.okt.2010 // KL. 22:40 // ProgressI morgen skal vi virkelig få testet tålmodigheten og utholdenheten vår. Allerede tre timer etter skoleslutt, skal teamet møtes i Nordbygda for enda en innspillingsøkt. Denne økta vil trolig bli enda lengre enn den forrige. Vi kommer nemlig til å filme utover natten! Grunnen til at vi har valgt å gjøre det på denne måten er fordi hovedobjektivet våres må leveres tilbake lørdag kveld. Istedenfor å stresse på lørdagen tar vi heller alt på en gang gjennom fredagsnatta.

Vi er forberedt på at dette kommer til å bli en lang, kald og en intens natt med muligheter for uenigheter og mangel på energi. Forhåpentligvis hater vi hverandre ikke like mye når vi endelig har kommet oss inn i hus, fått i oss varme, mat og en følelse av å være ferdige.

Til sist vil jeg nevne at vi har blitt kontaktet av Amandus som gjerne ønsker å dokumentere prosessen våres. Ettersom vår siste innspillingsdag er i morgen spørs det jo hvor godt dette lar seg gjøre, men vi håper at vi kan komme til en enighet snarest mulig. Dette blir bra!

Innspillingen er i gang!

18.okt.2010 // KL. 12:07 // Progress

Ja folkens! Lørdag 16. oktober startet innspillingen av "Ei Min". Klokken 12.45 møtte teamet og skuespillerne opp i Nordbygda. Teodor startet med et fellesmøte for å fordele oppgaver og ga alle en oversikt over hva som skulle foregå. Klesutdelingen startet like etterpå, og nok en gang tusen takk til 24 for alt vi har fått!

Oppsett og testing av utstyr tok en del timer, men alt fungerte som en drøm. Ettersom handlingen i filmen foregår etter midnatt, var vi nødt til å vente på at mørket skulle farge himmelen før vi kunne starte med opptak. Vi brukte den siste timen til å få i oss litt energi med mat fra Knorr. Felles middag får alltid opp humøret og stemningen under en slik produksjon!

Denne lørdagen holdt vi på i 11 timer. Vi filmet de fleste inne scenene, resultatet ser lovende ut og vi er hittil fornøyde. Nå er det en fire-dagers pause, før vi til helga igjen starter med selve thrilleren. Dagene kommer til å bli lange, for ikke å glemme kalde når det kommer til utescenene, men vi er positive og gleder oss til å fortsette! En ny videoblogg er under redigering og vil komme ut i løpet av morgendagen, så følg med!

F.V: Tor André Veen, Runar Romfog, Vetle Hallås, Teodor Wedum, Oskar Brandbyge, Vilde Løkken, Sondre Enger, Ida Chutko Bakke og Håkon Jørgensen.

Siste nytt!

14.sep.2010 // KL. 11:13 // Progress

Nå er prosjektet skikkelig i gang. Manuset er ferdig, vi har satt opp en kalender for filming, storyboardet er under arbeid og det er like før vi må sette oss ordentlig inn i replikker. I oktober starter innspillingen, så dette blir spennende!

Les mer om oss her!hits