Ingen kommentarer // 27.okt.2010 // KL. 21:12 // Progress

Vi er herved ferdig med all innspilling. Hele tirsdag formiddag ble brukt til å ta stemningsbilder i skogen og rydde sammen utstyret som om ikke lenge skal leveres tilbake igjen til sin eier.

Ute i skogen hadde vi en liten fotoshoot som skal brukes til noen av plakatene og muligens til et cover. Ved hjelp av Photoshop CS4 skal vi bygge opp en kald og intens stemning som vil kunne gi mottakeren et slags kaldt gufs nedover nakken. For å gi dere et lite innblikk i hvordan bildene skal bli behandlet, legger jeg ut dette eksemplaret som ble gjort på under et minutt ved hjelp av de ulike verktøyene i Photoshop. Det øverste er orginalbildet, og som du sikkert kan se endrer stemningen seg drastisk ved litt justeringer av farger, lys og et lite snev av tåke!

Det at selve filminnspillingen er ferdig, betyr ikke at vi er ferdige. Det gjenstår fortsatt en kjempestor klipping- og redigeringsjobb for Oskar Brandbyge og Runar Romfog. Vetle Hallås har vært en glimrende og flittig regissør, Teodor Wedum en sprudlende og positiv produsent, mens for Håkon Jørgensen, Oskar Brandbyge, Runar Romfog og Vilde Løkken har dette prosjektet bare såvidt begynt!

Videobloggen er litt forsinket grunnet andre forespørsler fra b.l.a GD og Amandus, men er på vei og forventes å være på plass i slutten av uken! Tusen takk til alle som følger oss. Futhark Film

  
"Lue æ godt å ha ra!"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits