Ingen kommentarer // 24.okt.2010 // KL. 17:37 // Progress

Fredag klokken 18.15 møtte teamet nok engang opp i Nordbygda. Vi startet med et lite planleggingsmøte for å oppsummere hvilke mål som skulle nåes i løpet av kvelden og forberedte oss selv både psykisk og fysisk på en lang kveld med mange gjentakelser, kulde og tretthet. Vi skulle ikke gi oss før målene var nådd!

Etter litt rigging av utstyr fortsatte innspillingen av kortfilmen "Ei Min". Vi filmet mange av inne-scenene forrige helg, men selv om vi lå litt i forveien ble vi ikke ferdige med absolutt alle inne-scenene før klokken var nærmere 03.00. Stemningen i gruppa var fortsatt på den positive siden. Vi fikk opp blodsukkeret med litt varm suppe fra Knorr, Red Bull, sjokolade og andre energigivende goder før vi psyket oss nok opp til å bevege oss ut i -7 grader.

Mange av oss, eller.. alle unntatt Oskar var fullt påkledd, men fortsatt tror jeg alle kunne kjenne kulden tære på kroppen etter nesten tre timer i den mørke skogen vi befant oss i. Litt over sju var alt utstyr på plass igjen inne i huset og 07.25 var avreise-tidspunktet til teamet. Kvelden var slitsom, kald og lang, men samtidig vellykket. Vi nærmer oss slutten av årets innspilling og håper på å bli ferdig med råmaterialet innen uken som kommer.

NB! Ny videoblogg kommer ut i løpet av de neste dagene!


Bildet ble tatt før vi fullførte våre siste mål ute i kulden.


Takker nok engang TwentyFour for varme klær, Knorr for varm suppe og teamet for nok en enestående innsats! "Ei Min" er i ferd med å ta form til noe større.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits