Ingen kommentarer // 21.okt.2010 // KL. 22:40 // ProgressI morgen skal vi virkelig få testet tålmodigheten og utholdenheten vår. Allerede tre timer etter skoleslutt, skal teamet møtes i Nordbygda for enda en innspillingsøkt. Denne økta vil trolig bli enda lengre enn den forrige. Vi kommer nemlig til å filme utover natten! Grunnen til at vi har valgt å gjøre det på denne måten er fordi hovedobjektivet våres må leveres tilbake lørdag kveld. Istedenfor å stresse på lørdagen tar vi heller alt på en gang gjennom fredagsnatta.

Vi er forberedt på at dette kommer til å bli en lang, kald og en intens natt med muligheter for uenigheter og mangel på energi. Forhåpentligvis hater vi hverandre ikke like mye når vi endelig har kommet oss inn i hus, fått i oss varme, mat og en følelse av å være ferdige.

Til sist vil jeg nevne at vi har blitt kontaktet av Amandus som gjerne ønsker å dokumentere prosessen våres. Ettersom vår siste innspillingsdag er i morgen spørs det jo hvor godt dette lar seg gjøre, men vi håper at vi kan komme til en enighet snarest mulig. Dette blir bra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits