Ingen kommentarer // 18.okt.2010 // KL. 12:07 // Progress

Ja folkens! Lørdag 16. oktober startet innspillingen av "Ei Min". Klokken 12.45 møtte teamet og skuespillerne opp i Nordbygda. Teodor startet med et fellesmøte for å fordele oppgaver og ga alle en oversikt over hva som skulle foregå. Klesutdelingen startet like etterpå, og nok en gang tusen takk til 24 for alt vi har fått!

Oppsett og testing av utstyr tok en del timer, men alt fungerte som en drøm. Ettersom handlingen i filmen foregår etter midnatt, var vi nødt til å vente på at mørket skulle farge himmelen før vi kunne starte med opptak. Vi brukte den siste timen til å få i oss litt energi med mat fra Knorr. Felles middag får alltid opp humøret og stemningen under en slik produksjon!

Denne lørdagen holdt vi på i 11 timer. Vi filmet de fleste inne scenene, resultatet ser lovende ut og vi er hittil fornøyde. Nå er det en fire-dagers pause, før vi til helga igjen starter med selve thrilleren. Dagene kommer til å bli lange, for ikke å glemme kalde når det kommer til utescenene, men vi er positive og gleder oss til å fortsette! En ny videoblogg er under redigering og vil komme ut i løpet av morgendagen, så følg med!

F.V: Tor André Veen, Runar Romfog, Vetle Hallås, Teodor Wedum, Oskar Brandbyge, Vilde Løkken, Sondre Enger, Ida Chutko Bakke og Håkon Jørgensen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits