Ingen kommentarer // 07.sep.2010 // KL. 12:33 // About

I vår startet vår idémyldring om termin høsten 2010's prosjekt. Vi samlet sammen de engasjerte elevene på trinnet 2MK ved Gausdal Videregående Skole og kalte oss selv Futhark Film. 

Hvorfor Futhark Film?
Vi ville ha et orginalt navn som skulle være lett å identifisere. Futhark er det urgamle runer-språket, typisk nordisk, og film er på veldig mange språk: film. Futhark Film.

Prosjektet:
Dette halvåret skal vi lage en film på ca 15 minutter. Filmen starter rolig hos et kjærestepar, og utover viser det seg at den som de trodde var en kjempegod venn, ikke er så hensynsfull og hyggelig allikevel. Hvem hadde trodd noen kunne gjøre noe sånt? Med spenning og drama bygger filmen seg opp til et klimaks. Et klimaks som vil bli liggende i tankene til du selv har funnet svaret.

Hvordan?
Sammen skal vi produsere denne filmen. Vi har skaffet oss masse utstyr, sponsor og skuespillere som vil komme godt med under produksjonen. Både i skoletiden og på fritiden vil vi jobbe med dette prosjektet. Frem til oktober planlegger vi alt som skal foregå, når det skal skje og hvordan. I oktober blir det en måned med konstant filming, november måned vil bli brukt til redigering, markedsføring, reklamering og finpuss, mens i desember skal filmen leveres og presenteres. Planen er også å melde filmen på Amandus-festivalen dersom vi får den kort nok.

 

Kontakt oss?
futharkfilm@gmail.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits